Ebben a hónapban 15% kedvezmény a munkadíjból!

Tablet felvásárlás

TABLET FELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS, ADÁS - VÉTEL, CSERE

HIBÁS ÉS ÚJ - HASZNÁLT KÉSZÜLÉKET EGYARÁNTTABLET FELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS, ADÁS - VÉTEL, CSERE  HIBÁS ÉS ÚJ - HASZNÁLT KÉSZÜLÉKET EGYARÁNT

  • ITech szervizünk felvásárolja régi tablet készülékét
  • mi felvásároljuk, beszámítjuk,
  • cseréljük vagy megjavítjuk.
  • Lehetősége van használt vagy új, hibás és működő tablet eladására, felvásárlására, cseréjére.

Azonnal készpénzben fizetünk hibás vagy működő tablet készülékéért

Amennyiben jelenlegi tabletjére már nincs szüksége, úgy elhozhatja készülékét azonnali készpénzes felvásárlás céljából. Ilyenkor az ITECH szerviz előzetes árajánlatot ad a felvásárolandó masina értékére vonatkozóan ( lehet alkudni ) , majd rövid bevizsgálás után azonnal fizetünk készpénzben és meg is történik a felvásárlás.

Amennyiben a bevizsgálás során valamilyen Ön álatal nem ismert vagy nem említett hibája is van a készüléknek, akkor is lehet szó a tablet felvásárlásáról, de a kialkudott árat ez befolyásolhatja. 

Kérjen árajánlatot régi, megunt vagy rossz tabletje felvásárlásra, lehet sérült, törött, hibás, javított, használt vagy új, garanciális vagy garancia nélküli

Ha nincs szüksége elavult - régi, megunt, lecserélt tab készülékére, nálunk pénzt csinálhat belőle! Szervizünk felvásárol új, használt, hibás, javíthatatlan, sérült, törött tabletet, laptopot, notebookot, netbookot, márkától és típustól függetlenül, készpénzért, azonnal, de cserélhet is velünk laptopra, tabletre vagy TV-re egyaránt.

Céges vagy közintézmények selejtezéseiben is tudunk segíteni. Sok laptop - tablet parkot leszereltünk már és újraépítettünk. Küldje át a l

aptop - tablet - TV listát és kedvező árajánlatot adunk régi céges laptopjaira, hibás notebook készülékeit is felvásároljuk. Hívjon most: +36703172518

Tablet beszámításHibás tablet felvásárlás

Ha nálunk vásárol használt tablet készüléket beszámítjuk a régit.

Gyakori kérdéek laptop notebook felvásárlás során

A felvásárlandó készülékekre adott előzetes árajánlataink az akkor tapasztalható állapotra érvényesek. Amennyiben később szeretné az eladást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk. Az előzetes árajánlat minden esetben ingyenes.

Mi lesz az adataimmal?
Ha van lehetősége személyes adatait otthon mentse le, még mielőtt behozza a szervizbe a laptopot, mert előfordulhat, hogy a bevizsgálás során újra kell telepíteni az OS- t és ez adatvesztéssel is járhat. 
Ha Ön ezt nem tudta otthon elvégezni kollegáink ebben is tudnak segíteni.

Mennyi ideig tesztelik le a felvásárolandó terméket?
A tesztelési folyamat 10-15 perctől akár 1-2 óráig is terjedhetnek. A tesztelés időtartamára Önnek egy szervizmunkalapot adunk arról, hogy készüléket üzletünkben leadta tesztelésre. 

Vigyem a papírokat is?
Ha az ön készülékén még van érvényes jótállás, akkor szükség van a garancia jegyre és a fizetési bizonylatra is. Ha ezek nincsenek meg az sem gond, de ebben az eseteben nyilván kevesebb a felvásárlási ár is. 

Van lehetőség hiányos vagy hibás tabletek - laptopok, notebookok, TV - k felvásárlására, cseréjére és beszámítására is.

Hibás gép felvásárlásában szervízünk áll ügyfeleink rendelkezésére. Bizonyos esetekben működésképtelen tablet készülékeket is fel tudunk vásárolni, azonban ilyenkor az ajánlott ár jellemzően alacsonyabb, mint egy működő készülék esetében

Új tab egyidejű vásárlása esetén kollégáink általaban kedvezőbb árat tudnak ajánlani az Ön használt laptopjáért (beszámítás), mintha csak szimplán el szeretné adni (felvásárlás), ám nem feltétel, hogy Ön új készüléket vásároljon.

Amennyiben a felvásárlással kapcsolatban kérdése merül fel forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

+36703172518

There are no products matching the selection.